منوی دسته بندی

پاورپوینت شیمی و تکنولوژی مواد غذایی

دانلود پاورپوینت و جزوه شیمی و تکنولوژی مواد غذایی مطابق با کتاب تکنولوژی فراورش غذا (اصول و کاربرد) نوشته پی جی فیلاوز ترجمه شده توسط مرتضی سهرابی

شیمی و تکنولوژی مواد غذایی

یکی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی که دو واحد نظری و یک واحد عملی را به خود اختصاص داده است درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی می باشد.

منبعی که بسیاری از دانشگاه ها برای این درس در نظر گرفته اند کتاب تکنولوژی فراورش غذا توجمه شده توسط دکتر مرتضی سهرابی می باشد.

در این مطلب پاورپوینتی از این درس را برای شما تهیه کرده ایم که در 190 اسلاید توسط شهلا محمدی دانشجوی دانشگاه پیام نور مرکز تهران تهیه شده است.

پاورپوینت شیمی و تکنولوژی مواد غذایی سهرابی تنها و کامل ترین پاورپوینت در این زمینه می باشد که اساتید برای تدریس و دانشجویان به عنوان جزوه می توانند از آن استفاده نمایند.

اطلاعات فایل دانلودی

  • نام فایل: شیمی و تکنولوژی مواد غذایی
  • فرمت فایل: ppt
  • حجم فایل: 1.8 مگابایت
  • تعداد اسلاید: 190

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + هفده =